Kutyáink

Mia, Mickey, Lychee és Lulu

Mickey

Lychee

Mia

Lulu (Nem része a tenyésztési programunknak)

Első kutyáink hosszas és körültekintő keresés eredményei
Mickey Labradoodle
2021.04.11

Mickey

Hööks Svipp

Mickey 2 éves Austral Labradoodle, gyönyörű aranybarna szőre van. Akkor érzi magát jól, ha a családjával van. Kimagasló intelligenciával rendelkezik, mindig szót fogad. Imád futni es az erdőt járni. Egy igazi társ.

Kan ausztrál labradoodle

45 cm 17kg

Svédországból

Több generációs labradoodle

WALA 00064788

2022.01.02

Lychee

DoodleBabys Lychee

Lychee egy igazán édes, bájos, szerelem bomba. Gyönyörű világos vörös színű, fehér foltokkal, puha hullámos szőrrel. Nyugodt természetű, szereti a gyerekeket, nagyon játékos vicces kis bohóc. Nagyon kedves, bújós kis kutya. Minden nap egyre jobban és jobban szerelembe esel mikor ránézel.

Szuka ausztrál labradoodle

42cm 11kg

Spanyolországból

Több generációs labradoodle

WALA 00077386

Lychee Labradoodle
Mia
2023

Mia

Mia, egy üdítő jelenség, mellette nem lehet unatkozni, imád a középpontban lenni, nagyon játékos eleven kiskutya, imád a gyerekekkel játszani! Mindenki egy ilyen pihe puha foltos kis labradoodleról álmodik!

Szuka ausztrál labradoodle

Svédországból

Több generációs labradoodle

WALA

Mind 3 kutyusunk kiváló genetikai tulajdonságokkal rendelkezik. Ez azt jelenti, hogy kutyusaink mentesek a HD (csípőízületi diszplázia), ED (könyökízületi diszplázia), Patellaluxáció (laza térdkalács), PRA-PRCD (örökletes szembetegségek), Willebrand-kór (véralvadási betegség), EIC (terhelés okozta összeomlás), IC (nem megfelelő szőrzet) és DM (degeneratív mialopátia) betegségektől.

2023. Augusztus 6.

Frissen született alom

2023. augusztus 6-án megszületett első almunk, mind a hat kiskutya egészségesen látott napvilágot, ismerd meg a szülőket és a kiskutyákat képeken.
Hööks Svipp

Mickey (Apuka)

WALA 00064788

Méret: 45cm 17kg

DoodleBabys Lychee

Lychee (Anyuka)

WALA 00077386

Méret: 42cm 11kg

A fajtáról

Az Ausztrál Labradoodle egy igazi családtag. Tökéletes választás családok számára hiszen természetüknél fogva nagyon barátságosak a gyerekkel, felnőttekkel és négylábú társaikkal szemben is. Nem csak a megjelenésük de tulajdonságaik is hasonlítanak egy plüss játékmackóéhoz. Szőrzetük pihepuha és hipoallergén tehát nem hullik. Nagyon kedves, bújós fajta. Igazi ölebek. Imádják ha a gazdi ölében időzhetnek. Felmenőiknek köszönhetően nagyon intelligensek, könnyen és gyorsan tanulnak. Játékos és energikus fajta. Imádnak nagyokat sétálni, erdőben túrázni. Összességében az ausztrál labradoodle a tökéletes kutya. Azonban, hogy ez így is maradjon nagyon sok törődést igényelnek! Mind a szőrzetük mind a jellemük formálása időráfordítással jár.

Hipoallergén

Hipoallergén tulajdonságai miatt allergiások számára is megfelelő választás lehet

Barátságos

Nagyon barátságosak, imádják a gyerekeket, így szinte azonnal a család tagja lehet.

Könnyen tanítható

Rendkívül intelligens és könnyen képezhető fajta, alkalmas különféle kutyás tevékenységekre.