Tenyésztés

Mickey és Mia

Mickey

Mia

A LovJoy Labradoodle-nál  a legfontosabb, hogy a tőlünk származó kölyökkutyák egészségesek és jó temperamentumúak legyenek, feleljenek meg a fajtaszabványnak és egyikük se hordozza a betegségek génjét. Annak érdekében, hogy a kölyökkutyák a legjobb feltételekkel egészségesen szülessenek, fontos, hogy a tenyésztésben csak egészséges kutyákat alkalmazzunk. Az egészséges szülők egészséges kölyökkutyákat adnak. Minden kutya átesik a csípő és a könyök röntgenvizsgálaton, a kötelező szemvizsgálaton. Minden tenyész kutyánk egészséges csípővel rendelkezik, teljesen mentesek a csípő diszpláziától. Minden kutyát genetikailag tesztelünk, hogy megnézzük, mentes-e a betegség hajlamától, vagy fennáll annak a veszélye, hogy bizonyos betegségekre való hajlam öröklődhet a kölyökkutyákra.

Mind 3 kutyusunk kiváló genetikai tulajdonságokkal rendelkezik. Minden a WALA által támasztott szigorú tenyésztési követelménynek megfelelnek ami alapján kapták meg a tenyésztési engedélyt. Ez azt jelenti, hogy kutyusaink mentesek a HD (csípőízületi diszplázia), ED (könyökízületi diszplázia), Patellaluxáció (laza térdkalács), PRA-PRCD (örökletes szembetegségek), Willebrand-kór (véralvadási betegség), EIC (terhelés okozta összeomlás), IC (nem megfelelő szőrzet) és DM (degeneratív mialopátia) betegségektől.

Kutyáink

Mind 3 kutyusunk kiváló genetikai tulajdonságokkal rendelkezik. Ez azt jelenti, hogy kutyusaink mentesek a HD (csípőízületi diszplázia), ED (könyökízületi diszplázia), Patellaluxáció (laza térdkalács), PRA-PRCD (örökletes szembetegségek), Willebrand-kór (véralvadási betegség), EIC (terhelés okozta összeomlás), IC (nem megfelelő szőrzet) és DM (degeneratív mialopátia) betegségektől.
Mickey Labradoodle
Fiú

Mickey

WALA 00064788
Lychee Labradoodle
Lány

Lychee

WALA 00077386
Mia
Lány

Mia

WALA

Labradoodle gazdi lennél?

Ha eldöntötted, hogy labradoodle gazdi lennél, akkor nincs más hátra, mint hogy kitöltsd a vásárláshoz szükséges űrlapunkat, amit az alább található gombra kattintva tudod elvégezni.