Rólunk

Mia, Lychee, Lulu és Mickey Labradoodle-ök

Mickey

Mia

Lychee

Lulu (Nem része a tenyésztési programunknak)

Magyarország fővárosában Budapesten vagyunk. Szerelmünk az ausztrál labradoodle fajtához a legidősebb kutyusunknak Lulunak köszönhető. Ő egy keverék kutyus, akit egy állatmenhelyről fogadtuk örökbe 2010-ben és akiről minden egyes sétáltatás alkalmával megkérdezték, hogy milyen fajta mert olyan gyönyörű, kedves, családcentrikus szőrgombóc, akinek nem hullik a szőre. Ezen felbuzdulva hosszas keresgél után rátaláltunk az ausztrál labradoodle fajtára, aminek olyan csodálatos tulajdonságai vannak, ami minden leendő gazdi álma! Egy igazi családtag, imádják a gyerekeket, más kutyák társaságát, kedves és őszinte mindig mosolygó szemeikkel mindenkit azonnal levesznek a lábukról.

Nagyon okosak, könnyen tanulnak és ami talán az egyik legfontosabb, hogy hipoallergének tehát nem hullajtják a szőrüket így a kutyaszőrre allergiások is nyugodt szívvel választhatják őket hűséges társnak. Célunk és hitvallásunk a LoveJoyLabradoodlenél, hogy egészséges, jó természetű kutyusokat tenyésszünk és mások is megtapasztalhassák azokat a csodás tulajdonságokat melyekkel ez a fajta rendelkezik.

Tenyészetünk a LoveJoyLabradoodle tagja a WALA-nak. (Worldwide Australian Labradoodle Association). Ebből minden leendő tulajdonos megbizonyosodhat, hogy kutyusaink megfelelnek a WALA által támasztott minden egyes, nagyon komoly és szigorú egészségügyi, tenyésztési és etikai követelménynek, aminek köszönhetően kapják meg kutyusaink a törzskönyvüket is.

Mottónk

Boldogságot nem lehet venni, de lehet egy labradoodlid!

Kutyáink

Mind 3 kutyusunk kiváló genetikai tulajdonságokkal rendelkezik. Ez azt jelenti, hogy kutyusaink mentesek a HD (csípőízületi diszplázia), ED (könyökízületi diszplázia), Patellaluxáció (laza térdkalács), PRA-PRCD (örökletes szembetegségek), Willebrand-kór (véralvadási betegség), EIC (terhelés okozta összeomlás), IC (nem megfelelő szőrzet) és DM (degeneratív mialopátia) betegségektől.
Mickey Labradoodle
Fiú

Mickey

WALA 00064788
Lychee Labradoodle
Lány

Lychee

WALA 00077386
Mia
Lány

Mia

WALA